The perfect link between classical and contemporary

With large windows protected by Juliet balconies, the exterior of Duque de Loulé 42 recovers the façade of its predecessor, keeping untouched the architectural elements and main decoration details of the original building, classified as a building of municipal interest.

The interior of the building was fully rebuilt to provide the comfort and functionality required by contemporary life, with all details carefully planned to meet the highest living standards.

The rehabilitation of the building also involved redesigning the top floor, creating an elegant duplex with a rooftop whose minimalist lines make the perfect link between classical and contemporary.

Comfort and functionality

Inside, the focus was placed on comfort and functionality. The organisation of the space enhances the layout of the social areas and the functionality of the storage and laundry areas.

The kitchens are fully equipped and ready to use, opening to the living room, and all divisions and corridors have built-in cupboards and wardrobes.

All residences have air conditioning and the sustainability in Duque de Loulé 42 is supported by solar energy supply.